Over inspireren gesproken

Zoals velen heb ik grote dromen. Een van die dromen is om een eigen bedrijf op te starten en dit bedrijf naar het volgende level tillen. Daar komen veel dingen bij kijken, zo is het belangrijk om met een innovatief concept te komen en hiervoor een goed marketingplan op poten te zetten.

Zakenman en biljonair (!!) Donald Trump is een naam die waarschijnlijk wel een belletje laat rinkelen bij de meeste mensen, hij heeft verschillende wolkenkrabbers gebouwd in New York, golfbal velden zijn een extra hobby en bovenal: hij is een geboren leider. Na het maken van het programma ‘The Apprentice’ heb ik de beste man leren kennen en heb ik veel respect gekregen. ‘The Apprentice’ is een programma waarin Donald Trump de beste sollicitant aanneemt in de vorm van een afvalrace. Op deze manier krijgt hij meer bekendheid, vindt hij de beste werknemer én hij zal er ongetwijfeld aan verdiend hebben.

Alle afleveringen staan op YouTube:

Waarom ik dit deel? Omdat Donald op deze manier heel goed laat zien hoe je een goede leider kan zijn, door voorbeelden die gebeuren in het programma. Het is erg leerzaam en inspirerend om te zien hoe je de beste kan worden, ondanks dat het ontzettend langdradig is (zo verdient hij natuurlijk nog meer) zou elke (toekomstige) SEO een kijken moeten nemen.

Advertisements

2 thoughts on “Over inspireren gesproken

  1. Insoon

    Er komt inderdaad veel bij kijken als je een eigen bedrijf wilt opstarten… Wie weet komt deze droom in de toekomst uit 😀

    liefs Insoon

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s