Last-minute: Leuke creatieve kerstcadeaus

Wil je nog even last-minute leuke creatieve (en budget!) cadeautjes maken voor je vriendinnen of familie? Gelukkig heb ik wat leuke ideeën voor je op een rijtje gezet! Zelf heb ik dit jaar geen cadeautjes gekocht (helaas, he-le-maal blut. Iets met het studentenleven), maar hier werd ik toch wel blij van:


Bron
Men neme een leuke pot (mét deksel), een laag cacao of Nesquick en mini-marshmallows. Maak je dit cadeautje voor een volwassene? Haal dan nog snel even een klein flesje Baileys om lekkere ‘Ierse’ warme chocomel te maken! Leuk, makkelijk, en helemaal niet zo duur.


Bron
Leuk, schattig en iedereen zal het heel erg sfeervol vinden: zelfgemaakte kaarshoudertjes! Koop een keer luxe toetjes voor jezelf, in een glaasje, of pak simpele kaarshoudertjes. Plak hier kleine takjes op en stop er een waxinelichtje in. Makkelijk en heel erg goedkoop, en ik weet zeker dat je gezellige tante het erg mooi vind!


Bron
Schattige theekopjes omtoveren tot kaars? Het kan! Denk wel goed na of de persoon die dit krijgt het echt leuk vindt, het is namelijk wel heel meisjesachtig. Bij kringloopwinkels heb je super veel oud servies wat je voor een prikkie mee kan nemen, het enige wat je nog hoeft te regelen is kaarsvet (oude kaarsen) en lontjes (deze kan je bij hobbywinkels halen). Zorg dat het lontje recht staat en gooi het gesmolten -au bain marie- kaarsvet in het theekopje. Tadaa: een super leuk schattig cadeau voor je nichtje die op kamers gaat.


Bron
Snoepjes zijn altijd leuk om te geven! Zeker als het er zo gezellig uitziet als hierboven! Tegenwoordig kan je erg leuke 4 of 6packs kopen met drankjes, nodig een vriend uit om gezellig een drankje te komen drinken, en daarna kan je aan de slag! Versier het doosje, plak nieuwe labels op de flesjes en vul ze met (bijvoorbeeld) M&M’s. Super leuk!

Veel plezier met knutselen!

Advertisements

5 thoughts on “Last-minute: Leuke creatieve kerstcadeaus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s