Anti-winterdip tips

Op het moment zit ik een beetje in een winter dip. Ik heb niet echt zin om iets te doen, ik eet slecht en ik voel me gewoon niet helemaal fit. Gelukkig ben ik een persoon die zichzelf heel goed kan opvrolijken, en dit deel ik met alle liefde met jullie.


1 Zoek je vrienden op
Ga iets geks doen met vrienden, organiseer een meidenavond, ga gewoon lekker kletsen met een fles wijn erbij of ga samen iets anders leuks doen. Bij je vrienden voel je je toch altijd goed? En als je je niet goed voelt kunnen ze je altijd wel ergens mee opvrolijken!

http://tenthgrandhour.tumblr.com/post/38111308528
2. Trakteer jezelf
Ga shoppen, koop een nieuw outfit of als je weinig geld hebt een lading snoep, een lading kaarsjes en een maskertje. Trakteer jezelf, soms verdien je dat gewoon! En geef toe: je voelt jezelf wel heel even beter als je met je nieuwe aanwinst(en) thuis komt 😉

http://zuli96.tumblr.com/post/38058017390
3. doe iets ontspannends
Zet je mobiel, laptop en tv uit, en neem een bad. Als je geen bad hebt een lekkere lange warme douche. Geef jezelf een masker, lak je nagels en relax. Nog beter? Ga naar een beautysalon om jezelf lekker te laten verzorgen. Even helemaal niks. heerlijk!

http://www.weebly.com/weebly/main.php
4. Ga naar buiten

Ik vind het heerlijk om te wandelen. Even al mijn gedachten op een rijtje zetten, nieuwe ideeën bedenken of lekker filosoferen. Op deze manier krijg ik vaak erg goede ideeën voor mijn blog. Ook krijg je eindelijk wat frisse lucht, fijn toch? Enne, vergeet die camera niet!

http://www.google.com.ar/imgres?q=photography+fun&start=494&hl=es&tbo=d&biw=1360&bih=677&tbm=isch&tbnid=5qWubS74gB7nLM:&imgrefurl=http://liveandloveoutloud.com/summer-photography-fun/&docid=VZ0n1IMkVK6kwM&imgurl=http://liveandloveoutloud.com/wp-content/up
5. Maak een bucketlist

Hier ben ik op het moment zelf mee bezig, en ik vind het zó leuk om dingen te verzinnen die ik nog graag wil doen! Van Spaans leren tot een boek schrijven en ga zo maar door. Er is zoveel om nog naar uit te kijken.

2 thoughts on “Anti-winterdip tips

  1. ziensjen

    De welbekende winterdip begint ook hier flink toe te slaan, heb ook last van de ‘laatste loodjes voor de vakantie’. Leuke tips in dit artikel, ga er zeker een aantal doen!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s