Motivatie quotes

Heel belangrijk in het dagelijkse leven is motivatie. En wie kan jou nou beter motiveren dan jijzelf? Toch wil ik graag een helpende hand bieden, dus hier komt een portie verse inspiratie om te gaan doen wat je graag wilt:

http://theberry.com/2012/04/27/daily-motivation-16-photos/
Hier ben ik het hélemaal mee eens. Als je iets wilt verbeteren in je leven moet je iets veranderen. Hou vast aan de dingen die je lief hebt, en laat de negatieve dingen los, zo word je wie je bent/wilt zijn. Klinkt een beetje zweverig maar dat is het totaal niet, dit is gewoon waar.

http://allanfstone.tumblr.com/page/2
Beetje flauw, maar start gewoon met wat je wilt doen. Je hoeft er niet over na te denken, begin gewoon! En dan komt de rest vanzelf. Als je blijft plannen en alles gelijk perfect wilt doen komt er natuurlijk niks uit. Zo ben ik ook deze blog ‘from scratch’ begonnen, en hij kan nog alle kanten op.

bron onbekend
Blijf proberen, als je je droom wilt bereiken geef dan nooit op! Sta altijd één keer meer op dan dat je valt en blijf sterk.

http://rishikajain.com/2012/07/19/inspirational-motivational-quote-2/
Deze uitspraak is echt geweldig. Iedereen die succesvol/blij/gelukkig is heeft ook pijn gehad. Zonder pijn kan je de mooie dingen in het leven veel minder goed respecteren. Dus doemdenkertjes: iedereen heeft negatieve dingen meegemaakt, het enige wat je hoeft te doen is je meer op de positieve dingen te focussen.

Dus jongens en meisjes, keep your head up. Follow your dreams en doe waar je je goed bij voelt.

Advertisements

5 thoughts on “Motivatie quotes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s