Verjaardagscadeau

Of het nou een verjaardagscadeau is of voor een andere gelegenheid, voor velen is het een echte uitdaging om uit te zoeken wat nou écht leuk is. Wat als je vriend, vriendin, moeder of ander familielid niet weet wat hij of zij moet vragen? Juist ja, dan zal je het toch echt zelf moeten verzinnen. Erg lastig en op zo’n moment zou je het liefste naar de drogist gaan om een suffe douchegel of naar de boekenwinkel voor een bon ‘zodat ze het lekker zelf uit mogen zoeken’. Ook is het erg makkelijk om gewoon wat geld in een enveloppe te stoppen, daarvoor hoef je niet eens de deur uit.

Hopelijk zie jij het anders en wil je wat anders geven dan bovenstaande uitgekauwde ideeën. Een écht mooi en leuk verjaardagscadeau, een verjaardagscadeau waar je iemand oprecht blij mee kan maken.

  •          Verjaardagscadeau
  •          Waar moet je zoeken
  •          Tips

Verjaardagscadeau
Een verjaardag is voor iemand een belangrijk punt, je sluit een jaar af en dat vier je, het liefste met al je vrienden. Daar hoort natuurlijk een passend verjaardagscadeau bij. In dit artikel help ik je met kiezen! Natuurlijk zijn onderstaande tips ook geschikt voor bijvoorbeeld sinterklaas of kerst.

Waar moet je zoeken
Maar waar moet je nou zoeken voor een goed verjaardagscadeau? Natuurlijk kan je de eerste beste Etos, Body Shop of Leonidas inlopen, maar dan weet je al dat het cadeau wat je koopt niet erg origineel is. Wat je als goed alternatief is en blijft, is natuurlijk het internet! Een ongelooflijk assortiment van webwinkels, cadeau-ideeën en cadeautjes in alle soorten en maten.

Tips
Natuurlijk heb ik voor jullie een aantal superleuke tips op een rijtje gezet! Een verjaardagscadeau van Oxfam Novib is een erg leuk alternatief voor iemand die eigenlijk niet echt weet wat hij of zij wilt, maar iemand die wel om de wereld en om anderen geeft. Zo kan je hier een geit of koe kopen, of zorgen dat kinderen naar school kunnen. Een erg leuk idee voor bijvoorbeeld opa of oma.

verjaardagscadeau

Ook zijn gepersonaliseerde cadeautjes altijd leuk, het geeft een nieuwe herinnering mee wat je niet hebt als je een flesje parfum krijgt bijvoorbeeld. Eigenlijk kan je bijna alles wel personaliseren. Van een canvasdoek tot een mok en van een muis mat tot een pen. Hiervoor kan je kijken bij de HEMA of misschien bij onuitwisbaar.

Onuitwisbaar is uiteraard online, waar nog véél meer superleuke webshops te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

www.gadgetfabriek.nl : De naam zegt het al, allerlei gadgets en hebbedingetjes
http://www.flinders.nl : Design spulletjes
http://www.mamzel.eu/nl : Originele hebbedingetjes

Kijk op Flavourites voor nog meer leuke webshops, er zijn er zó veel!

Advertisements

5 thoughts on “Verjaardagscadeau

  1. beautyblogangelique

    Leuke tips! Probeer zelf ook altijd wat leuke prulletjes bij elkaar te vinden en zelf in een schaaltje etc te doen met een leuk kaartje enzo, vind cadeaukaarten enzo best afgezaagd net het idee: ik had geen tijd dus alsjeblieft, tenzij die gene er om vraagt is het natuurlijk anders haha:P Bovenstaande doe ik dan ook alleen als er gezegd word: Doe maar wat

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s